8 thoughts on “Only in България

 1. Мани,мани… Забавлявал съм се да наблюдавам израженията на чужденците, когато излязат от летище „София“ и поемат по пътя покрай столичните ЖК.

  И после разправяме, че циганите ни били виновни…

  Най-интересното е, че живеем в панелни кочини, пътищата ни са разбити и се храним с долнокачествена помия, нооо ще строим АЕЦ!

 2. Като не може къщата да е по-висока от тази на съседа, ще е по-широка!:)))

  Докато гледам цялата истерия покрай незаконното строителство и показното събаряне, все си задавам въпроса къде е контролът преди построяването. Тези пристройки (и вили) не се издигат за един ден. Никой ли не забелязва какво се строи, никой ли не проверява за планове и разрешителни, за да се спре навреме.

  Съседката от третия етаж при нас смени прозореца на банята си, който гледа към вътрешния двор.Стигна стигна се до съд – съседът отсреща беше решил, че приставката на новия прозорец се отваря малко повече от разрешеното. Което не беше вярно, но все пак трябваше да се докаже с проектите на фирмата, която е направила ремонта.
  Сега ще поправяме покрива – нямате си представа колко документи, снимки и разрешителни са необходими. Но без тях може да ни глобят.

 3. Не, не, това не е съседна къща. Това са два реда тераси на същата сграда, просто някой за 1 кв.м. повече е надстроил напред от терасата на съседа си. Дори не ми стига ума да си представя технически как е възможно.

 4. Не ми изглежда солидно и даже не мога да си представя как се монтират стоманените профили в пода на завършена сграда. Схема някаква нагледна?

 5. Аааа, без такива. Вашето си е чиста завист. Вие завиждате на българския архитектурен гений :D :D :D
  Вместо това трябва да го поздравим за изобретателността, кичозността и желанието да е дори с една трета тераса пред своя съсед. (тъжна усмивка)
  Аз обаче останах по-впечатлена от желанието на хората да живеят на тъмно. Знаех си, че нямаме нужда от прозорци в този живот.

Напиши коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Back To Top
%d bloggers like this: