Азъ


Добре дошли в блога!

Приятно ми е, казвам се Ева. Обичам да разказвам историйки, забравям разни неща, когато ми е удобно и се опитвам да не взимам живота твърде насериозно.

По природа съм номад. Не съм пътувала чак толкова много, то е по-скоро състояние на ума. Където и да съм живяла, никога не съм го приемала за окончателно, винаги ми се струва, че нещо ново и интересно ме очаква, само трябва да тръгна отново напред. Живяла съм в САЩ, Кипър, Холандия, а от 2012 се позадържах и живея заедно със 7-годишния си доберман Инди в Германия, близо до границите с Холандия и Белгия.

В ежедневието се водя от принцип за минимализъм и мобилност. Опитвам се да не трупам материални притежания, жилището ми е оскъдно обзаведено. Това ми дава лекота, усещане за свобода, сякаш мога да си тръгна във всеки един момент, когато пожелая. (Разбира се, не е толкова просто.)

Имам намерение да водя един кротък личен блог за пътувания, книги, филми, моите проекти, актуални събития, домашни потреби и всичко друго, което ми се прииска. В малко неща се чувствам компетентна, но хей! това не трябва да ми пречи да се изкажа.

Приятен престой на моя територия!


Wat soll dä Kwatsch? е на местен кьолнски диалект и се превежда приблизително като „Какви са тия глупости?“

П.П. Ако искате да се свържете с мен, пуснете ми съобщение оттук.

5 comments

Напиши коментар

Close